Cosmedico Collagen Pro Beauty

Cosmedico Collagen Pro Beauty

Crvena svetla Kolagen terapije Cosmedico Collagen Pro Beauty lampi zaustavljaju starenje i održavaju kožu mladalačkom i čvrstom.

Nežni talasi crvenog svetla u rasponu od 550-700 nm podstiču kožu da proizvodi kolagen, elastin i specijalne enzime potrebne za poboljšanje strukture kože. Ovaj proces, se odvija u krvnim žilama, ima za posledicu učvršćenje kože, stimuliše upijanje kiseonika i detoksikaciju kože. Poboljšava sposobnost kože da upije i skladišti vlagu. Uz to je i vidljivo poboljšana regeneracija i reprodukcija zdrave kože.

  • Nedostatak kolagena se manifestuje kao ubrzano starenje kože, opuštanje mišića, ligamenata i tetiva, kroz povećanje rizika od osteoporoze kao i kroz opštu slabost vezivnog tkiva.
  • Vezivno tkivo postaje mekše i opuštenije sa godinama što se manifestuje preko linija i bora koje se razvijaju na koži, naročito na licu i dekolteu.
  • Collagen terapija ne zagreva kožu kao druge anti-aging terapije. To je prijatna, relaksirajuća terapija i mogu je koristiti svi bez obzira na tip kože, pol i godine.
  • Startuje se sa 10 minuta na dan i to traje najmanje 8 nedelja dok ne počne izgradnja novog sloja kože.

To nije UV! To nije Laser!

To je fototerapija!


» Preuzmite našu ponudu Cosmedico Collagen Pro Beauty lampi u PDF formatu


Detaljne specifikacije Cosmedico Collagen Pro Beauty lampi

Link ka web sajtu Cosmedica »

Ukoliko nemate Foxit Reader – PDF čitač koji vam je potreban da biste mogli da otvorite dokumenta, preuzmite ga OVDE.