O nama

Profesionalni solarijumi i oprema - SunService d.o.o.SunService je nastao 1991. godine kao prva samostalna zanatska radnja te vrste na prostorima tadašnje Jugoslavije.

U međuvremenu je prerastao u preduzeće koje već više godina ugovorno sarađuje sa svetski renomiranim Nemačkim proizvođačima iz oblasti solarijumske tehnike COSMEDICO, LUXURA, UWE, Dr. KERN, RADICAL TAN, AUSTRALIAN GOLD, ANY TAN.

Zahvaljujući dokazano velikom iskustvu svojih zaposlenih u raznim oblastima i velikom lageru rezervnih delova, sopstvenih proizvoda i potrošnog materijala, SunService je u stanju da u svakom momentu ljubazno izađe u susret potrebama svojih klijenata.

Kada treba kvalitetno i brzo popraviti, prilagoditi standardu ili poboljšati performanse solarijuma bilo koje marke, tipa ili modela, naša mobilna ekipa će u najkraćem mogućem roku učiniti potrebno.


Servis solarijuma

Ako su lampe na solarijumu dotrajale, zamenićemo ih novim originalnim, tehnološki najnaprednijim modelima firme COSMEDICO, sa garancijom i tehničkom karakteristikom, a u skladu sa potrebnim trajanjem tretmana.

Kod nas možete nabaviti i neki od mnogobrojnih modela, novih solarijuma LUXURA. Svi su sa garancijom i obezbeđenim servisom i rezervnim delovima u toku i posle garantnog roka, a mogu se dobiti i po principu "staro za novo".

Takođe nudimo korišćene, tehnički i funkcionalno potpuno reparirane solarijume sa garancijom. Da pogledate našu ponudu polovnih solarijuma, kliknite OVDE.


Kozmetika za sunčanje

U našoj ponudi je i vrhunska propratna kozmetika Američkih proizvođača Radical Tan, Australian Gold i Any Tan za negu kože tokom i posle sunčanja.

SunService pruža i usluge u domenu konsaltinga i inženjeringa za postojeća i studija za sunčanje u otvaranju.


Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.


Slike sa sajmova

SunService na Sajmu kozmetike 2011. godine SunService na Sajmu kozmetike 2011. godine SunService na Sajmu kozmetike 2011. godine SunService na Sajmu kozmetike 2011. godine SunService na Sajmu kozmetike 2011. godine

Pogledajte ostale slike sa sajmova »